Delfini se spremaju za Svetsku ligu, Savić postavio cilj

Izvor: Sportske.net, 31.Maj.2019, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Delfini" se spremaju za Svetsku ligu, Savić postavio cilj

Selektor vatepolo reprezentacije jasan.

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Savić rekao je danas da je cilj njegove ekipe da osvoji prvo mesto na završnom turniru Svetske lige u Beogradu, što bi joj omogućilo plasman na Olimpijske igre 2020. godine u Tokiju.

Vaterpolisti Srbije pripremaju se za završni turnir Svetske lige, koji se održava od 18. do 23. juna u Beogradu na bazenu Tašmajdan. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

"Nemamo mnogo vremena, a trebalo bi da budemo kompletni 12. juna. Kalendar je zgusnut i ovakav plan rada smo ranije napravili. Slične probleme imaju i ostale reprezentacije. Radimo najbolje što možemo sa jasnim ciljem, a to je osvajanje prvog mesta i olimpijske vize. Imaćemo generalnu probu sa Australijom, bez obzira što smo u istoj grupi", rekao je Savić, preneo je Vaterpolo savez.

Savić trenutno na raspolaganju ima desetoricu igrača: Dimitrija Rističevića, Milana Aleksića, Andriju Prlainovića, Viktora i Strahinju Rašovića, Đorđa Lazića, Nemanju Vica, Ognjena Stojanovića, Lazara Dobožanova i Savu Ranđelovića. Srpskom timu će se 3. juna priključiti Miloš Ćuk, Nikola Dedović i Branislav Mitrović, a potom se očekuje dolazak ostalih reprezentativaca.

Prema rečima čelnika Vaterpolo saveza Srbije, organizacija turnira čiji je nagradni fond 350.000 dolara teče po planu. Od subote 1. juna u počeće prodaja pojedinačnih ulaznica za utakmice. Pojedinačne ulaznice obuhvataće po dve utakmice popodnevnog ili večernjeg programa.

Cene karata za mečeve reprezentacije Srbije u grupi i u četvrtfinalu, koje će se igrati u večernjem terminu od 21 sat, su 600 dinara (C tribina), 800 dinara (B tribina) i 1.000 dinara (vip tribina), dok ulaznice za mečeve popodnevne sesije koštaju 400, 600 i 800 dinara.

Ulaznice za polufinale i finale su 1.000, 1.200 i 1.800 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket vision kao i putem sajta www.tickets.rs.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.