Delegacija EHF posetila Pionir i Belekspocetar

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 02:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Delegacija EHF posetila Pionir i Belekspocetar

Posete Pioniru i Belekspocetru i bezbroj sastanaka rezultat su jučerašnjeg boravka delegacije EHF u prestonici. U Pioniru radovi tek treba da počnu u junu obzirom da do tada ima sportskih priredbi, ali će biti i te kako posla. Bar sudeći po svemu što zahtevaju ljudi iz evropske kuće rukometa, a što bi trebalo da zadovolji standarde organizovanja velikog takmičenja poput Evropskog prvenstva dogodine.
Stvarno će biti mnogo posla, planiraju i da televiziju premeste na suprotnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << tribinu, pa treba naći rešenje kako da se smeste kablovi, urede prostor za novinare, VIP salon… – nabraja Božidar Đurković već na putu do Belekspocentra.

Stvarno vode računa o svakoj sitnici predstavnici EHF, u nekom trenutku Monika Flikseder, zadužena za takmičenje, se u Pioniru latila i metra, gledajući jednu od loža. Treba li reći da je pregledan svaki kutak dvorane…
Tako je, ali da bismo organizovali jedno vrhunsko takmičenje moramo i da se povinujemo zahtevima. Već smo obavili niz sastanaka, dobili pravilnik i upute organizacije, razgovarali smo i o maskoti prvenstva. Imaćemo je za desetak dana – objašnjava Đurković.
U Belekspocentru je pod mikroskopom bila sala u kojoj je planirano da bude obavljen žreb grupa.
Delegacija iz Beča će se danas uputiti u Niš gde je planiran i sastanak sa gradonačelnikom, obilazak radova na rekonstrukciji Čaira, a po povratku obići će i dvoranu u Smederevu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.