Dele Ali matirao Čelsi, golčina Eriksena

Izvor: N1 televizija, 01.Apr.2018, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dele Ali matirao Čelsi, golčina Eriksena

Derbi 32. kola Premijer lige odigran je na Stamford bridžu a obeležila ga je ubedljiva pobeda Totenhema.

Totenhem je na gostovanju Čelsiju slavio sa 3:1 i do pobede došao nakon preokreta.

Poveli su Plavci u 30. minutu preko Alvara Morate.

Viktor Mozes je sjajno sa boka uputio centaršut, a u petercu je najviši u skoku bio Morata.

Pevci se nisu povlačili, a napadi su im se isplatili u prvom minutu nadoknade u prvom poluvremenu kada je na dodavanje >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << Dejvisa mrežu Čelsija zatresao Kristijan Eriksen. Dejvis je dodao loptu do Eriksena, a ovaj kao iz topa šutirao sa nešto više od 20 metara i postigao fenomenalan gol.

Izvor: Sport klub

U drugom poluvremenu su Sparsi ubacili u novu brzinu, opsedali su gol Čelsija a Dele Ali je za samo četiri minuta potpuno srušio Čelsi sa dva gola.

Dajer je u 62. minutu uputio dug centaršut i sa oko 50 metara od gola Kabaljera pronašao Dele Alija ispred šesnasetsrca. Samo četiri minita kasnije, nakon velike gužve i nekoliko odbranjenih udaraca napadača Totenhema, Ali je uspeo da je konačno pošalje u mrežu za 3:1.

Čelsi je pokušavao da bude ofanzivniji, imao i nekoliko prilika, ali gola nije bilo.

Totenhem sada ima 14 mečeva bez poraza u Premijer ligi, a na Stamford bridžu su slavili prvi put od 1990. godine, nakon 25 odigranih mečeva na ovom stadionu.

Meč je obeležio i povratak Harija Kejna na teren. Kejn je u igru ušao u 74. minutu samo tri nedelje nakon povrede zbog koje se predviđalo da će možda propustiti i Svetsko prvenstvo.

Tabelu pogledajte ovde, kao i sve rezultate.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

(VIDEO) PEVCI POSLE PREOKRETA SAVLADALI PLAVCE: Dele Ali matirao Čelsi, golčina Eriksena

Izvor: Kurir, 01.Apr.2018

Fudbaleri Totenhema pobedili su danas Čelsi u gostima sa 3:1, u 32. kolu Premijer lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.