Del Pjero bira: Indija, Amerika ili Katar?

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 12:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Pjero bira: Indija, Amerika ili Katar?

Alesandro Del Pjero još nije odlučio gde će nastaviti karijeru. Živa legenda Juventusa ima ponude od indijskog kluba Delhi, ali i od klubova iz MLS lige i iz Katara.

- U toku prethodnih nedelja, dobili smo ponude od nekolio timova, ne samo iz Indije nego i iz drugih zemalja. Postoji mnogo interesovanja za Alesandra. Analizaraćemo sve ponude u narednih nekoliko dana - rekao je agent fudbalera, a prenosi portal Goal.com.

Del Pjero je prethodne dve godine igrao za Sidnej >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << i postigao je 24 gola. Odluku gde će nastupati sledeće sezone doneće posle prijateljske utakmice između Juventusa i Ol Star tima australijske A Lige, koja je na programu u nedelju.

(Tekst: Irina Pokrajac, Foto: AP Photo/Dita Alangkara)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.