Del Boske: Šavi bitniji od trenera

Izvor: B92, 05.Avg.2014, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Del Boske: Šavi bitniji od trenera

Selektor fudbalske reprezentacije Španije Visente Del Boske rekao je da "Furija" nikad više neće imati igrača kao što je Šavi. "Moram da mu odam priznanje kao fantastičnom igraču. Izgubili smo jedinstvenog igrača i teško da ćemo ponovo naći nekog sličnog. Šavi je bio ključ našeg stila igre i uspeha. Nedostajaće nam na terenu i van njega", rekao je Del Boske za sajt španskog saveza.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Del Boske: Jedan je Ćavi, zamena za njega ne postoji

Izvor: Press, 05.Avg.2014

"Moram da mu odam priznanje kao fantastičnom igraču. Izgubili smo jedinstvenog igrača i teško da ćemo ponovo naći nekog sličnog. Ćavi je bio ključ našeg stila igre i uspeha. Nedostajaće nam na terenu i van njega", rekao je Del Boske za sajt španskog saveza.. On je bio nezamenjiv u timu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.