Dejvis kup: Srbi ne mogu na Rolan Garos, Francuzi bez Conge

Izvor: Večernje novosti, 13.Apr.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejvis kup: Srbi ne mogu na Rolan Garos, Francuzi bez Conge

Selekcija Francuske dočekaće Srbiju od 15. do 17. septembra na podlozi sa šljakom, a za sada je poznato da neće biti na Rolan Garosu zbog rekonstrukcije Najbolji francuski teniser Žo-Vilfred Conga definitivno neće igrati protiv Srbije u polufinalu Dejvis kupa, potvrdio je selektor Janik Noa.Noa je pokušao da promeni mišljenje Congi koji mu je saopštio >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << da ove godine neće da igra za nacionalni tim, ali nije uspeo."Uradio sam sve što sam mogao, ali nije vredelo. Ipak, rekao mi je sve na vreme i ne mogu da se ljutim", rekao je Noa, a prenose francuski mediji.Selekcija Francuske dočekaće Srbiju od 15. do 17. septembra na podlozi sa šljakom, a za sada je poznato da neće biti na Rolan Garosu zbog rekonstrukcije.Srbiju bi u polufinalnom duelu u Francuskoj trebalo da predvodi Novak Đoković, kako je najavio posle meča protiv Španije u Beogradu.Sa druge strane, Francuzi priželjkuku revaš za poraz u finalu 2010. godine u Beogradu, kada je Srbija osvojila prvu "salataru" u istoriji pobedom od 3:2.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Dejvis kup: Francuzi i Srbi ne igraju na Rolan Garosu

Izvor: BKTV News, 13.Apr.2017

Iz Teniskog saveza Francuske saopštili su da polufinale Dejvis kupa između Francuske i Srbije neće moći da se odigra na terenu Rolan Garosa zbog rekonstrukcije stadiona...Tako želja pre svega Like Puja, ali i drugih članova francuske reprezentacije neće biti ispunjena...Iz francuskog Saveza otvorili...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.