Dejan Stanković se oprostio od reprezentacije

Izvor: BKTV News, 11.Okt.2013, 21:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković se oprostio od reprezentacije

Stanković je protiv Japana u Novom Sadu odigrao rekordni 103. duel, a simbolično, u 10. minutu je napustio utakmicu.
“Hvala divnim ljudima, hvala što su došli da uveliče ovo istorijsko i nezaboravno popodne za mene.”
“Biti 10 minuta sa ovim momcima je fenomenalno. Imao sam šansu još jednom da stavim traku i da povedem momke. Mogu samo da im se zhavalim na svemu”, rekao je stanković po izlasku sa terena za RTS.
Stanković rekao je da mu je upravo duel protiv Japana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i najdraži u dresu reprezentacije.
“Sve utakmce mogu da stanu u ovuih deset minuta. Sve je bilo podređeno meni. Bilo je uspona i padova tokom karijere, ali na kraju ovih deset minuta ostaje urezano”, dodao je novi rekorder po broju odigranih mečeva.
Stanković je na teren izašao sa trojicom sinova koji su simbolično nosili dresove sa brojevima 1, 0 i 3. Svi ostali reprezentativci Srbije imali dresove sa brojem 103.
Pre početka utakmice Stankoviću su prigodne nagrade uručili sadašnji kapiten Branislav Ivanović, dosadašnji rekorder Savo Milošević i predsednik saveza Tomislav Karadžić.

Izvor: B92
Tweet

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

SUZE NA OPROŠTAJU: Petak kad je otiš‘o Deki!

Izvor: Kurir, 12.Okt.2013, 07:27

Dejan Stanković rekao zbogom „orlovima“, za koje je juče protiv Japana odigrao 103. utakmicu..Ti si legenda srpskog fudbala!..Srbija je sinoć na Karađorđu ispraćala rekordera sa 103 nastupa u dresu nacionalnog tima, dok je veliki ekran na južnoj tribini evocirao uspomene na čuvene golove...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.