Izvor: MozzartSport.com, 27.Jun.2020, 20:26

Dejan Stanković: Selektore, hvala za svaku lekciju

Trener Zvezde se prisetio debija za reprezentaciju

Svoju reprezentativnu karijeru u dresu Jugoslavije Dejan Stanković je počeo 1997. godine. Debitantski meč je igrao na Marakani protiv Južne Koreje.

Prisetio se toga Stanković i danas, posle vesti da je preminuo Ilija Petković. Tog dana kada se sadašnji trener Zvezde spremao da zaigra, najveću podršku mu je dao upravo Petković, koji je tada bio pomoćnik selektora Slobodana Santrača.
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Na instagramu Stanković je poslao oproštajnu poruku od Ilije Petkovića, upravo se prisetivši te sada već čuvene rečenice, koju je često pominjao.

Tužna i neprijatna vest o odlasku našeg Petka samo nas je podsetila da dela ostaju iza nas zauvek! Selektore, Petko, tvoja dela će pamtiti fudbalski svet, a ja između ostalog i rečenicu "Mali, opusti se, debitatnti uvek igraju najbolje"! Hvala ti za svaku lekciju i svaki osmeh, počivaj u miru“, napisao je Dejan Stanković.

Tuzna i neprijatna vest o odlasku naseg Petka samo nas je podsetila da dela ostaju iza nas zauvek! Selektore, Petko tvoja dela ce pamtiti fudbalski svet a ja izmedju ostalog i recenicu “mali, opusti se, debitatnti uvek igraju najbolje”! Hvala ti za svaku lekciju i svaki osmeh, pocivaj u miru!

A post shared by Dejan Stankovic (@dejanstankovic) on Jun 27, 2020 at 10:39am PDT

Sarađivali su godinama kasnije i kada je Petković bio selektor reprezentacije, a Stanković jedan od glavnih igrača tima koji se plasirao na Mundijal u Nemačkoj 2006. godine.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.