Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2021, 21:55

Dejan Stanković: Samo da prođe ova letnja liga

„Mogli smo ranije da završimo sve“, poručio mladi stručnjak

Crvena zvezda je na trenutke demonstrirala prošlogodišnju formu i prilično lako slavila protiv TSC-a. Morali su dobro da se pomuče crveno-beli posle vodećeg gola Đura Zeca, ali su na krilima Krstičića i Kataija okrenuli rezultat.

Bilo je zadovoljstva među navijačima, ali i u glasu Dejana Stankovića.

„Sve čestitke momcima na pobedi. Igramo u ritmu nedelja-četvrtak, nedelja-utorak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << subota-sreda, dosta energije i trošenja igrača, kako emotivno, tako i fizički. Raduje nas ova posećenost tribina, sedam utakmica na kojih je došlo 120 hiljada navijača da nas gleda, a mi se osećamo jakim i snažnim. Kada igramo na našem stadionu možemo da vodimo i gubimo, ali uz ovakvu podršku, snagu koja nam dolazi i pozitivu, treba nam pozitiva. Idemo iz utakmice u utakmicu bez problema prema napred. Utakmicu smo držali pod kontrolom od početka, odmah u prvom minutu smo imali situaciju jedan na jedan, da smo to realizovali, na vreme otvorili utakmicu i na kraju je rešili. Iako smo primili gol, nastavili smo, stvorili dosta šansi, nekad ne može ni sve da se pogodi. Dobar roster, nekoliko igrača smo odmorili, a neko je morao da "izgura" celu utakmicu“, poručio je Dejan Stanković.

On veruje da će posle prvenstvene pauze crveno-beli izgledati mnogo bolje.

Moramo da prođemo ovu "letnju ligu", jul i avgust, da doteramo i ispunimo sve ciljeve do kraja. Posle toga dolazi reprezentativna pauza, ide malo odmora za momke. Trinaest, četrnaest utakmica u 40 dana, pogotovo leti je jedna velika stvar“.

Osvrnuo se mladi stručnjak na meč koji očekuje crveno-bele u četvrtak kada će gostovati ekipi Kluža u revanš meču plej-ofa Lige Evrope.

„Ne razmišljamo još o četvrtku, idemo prvo da se odmorimo. Znamo kako da spremimo utakmicu, ništa još nije gotovo i nećemo da se opustimo, to ne bi bilo na našem nivou. Bićemo konkretni, prvo ćemo da se odmorimo, pa polako put Rumuniji“.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.