Dejan Lekić :Mislio sam da je šala!

Izvor: Kurir, 11.Nov.2009, 04:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Lekić :Mislio sam da je šala!

Dejan Lekić, fudbaler Crvene zvezde, srećan je što je dobio poziv selektora reprezentacije Srbije Radomira Antića. Korpulentni napadač crveno-belih nije mogao da veruje svojim ušima i očima kada ga je nazvao portparol FSS Aleksandar Bošković i saopštio mu da sa „orlovima“ putuje u Veliku Britaniju na prijateljske mečeve protiv Severne Irske i Južne Koreje. Iz tog razloga zvao je sve u klubu s Marakane, misleći da ga neko dobrano zeza.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lekić: "Mislio sam da se šale"

Izvor: B92, 10.Nov.2009, 21:45

Napadač Crvene zvezde Dejan Lekić rekao je da je bio iznenađen pozivom Radomira Antića u reprezentaciju. ..Selektor Radomir Antić je nakon povlačenja kapitena Dejana Stankovića i Marka Pantelića poziv za utakmice protiv Severne Irske i Južne Koreje uputio i Dejanu Lekiću. .."Mislio sam da se...

Nastavak na B92...

Mislio sam da je Antićev poziv šala!

Izvor: Press, 10.Nov.2009

Dejan Lekić: Kada me je u ponedeljak uveče sekretar FSS Aleksandar Bošković pozvao i rekao mi da me selektor zove u nacionalni tim, pomislio sam da me neko od mojih drugara zeza. Dugo nisam poverovao da ću igrati za Srbiju .Fudbaler Crvene zvezde Dejan...

Nastavak na Press...

Novi problem za Antića (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 11.Nov.2009

Fudbalski reprezentativac Srbije i član Sevilje Ivica Dragutinović neće putovati na prijateljske utakmice protiv Severne Irske i Južne Koreje, zbog povrede mišića zadnje lože.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.