Degenek sa kupcima Zvezdinih premijum sezonskih

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 12:45

Degenek sa kupcima Zvezdinih "premijum" sezonskih

Miloš Degenek boraviće u sredu od 12 časova u Servisu za članstvo, gde će se družiti sa navijačima koji posete stadion kako bi obezbedili sezonske ulaznice.

Crvena zvezda će ove sezone igrati u Superligi Srbije, Kupu Srbije i Ligi šampiona.

"Grupna faza najkvalitetnijeg evropskog takmičenja je obezbedjena osvajanjem domaćeg šampionata, a sledeći važan korak ka uspesima je puna 'Marakana'. Prvotimcima Crvene zvezde je neophodna podrška sa tribina, a 'Premijum' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sezonske karte su i dalje u prodaji. Za zvezdaše koji još nisu obezbedili mesto na stadionu 'Rajko Mitić' pripremili smo iznenadjenje - druženje sa Degenekom, koji je prethodnih godina bio protagonista uspeha našeg kluba", navode iz Crvene zvezde.

"Crveno-beli" ističu da će navijači Zvezde, koji se odluče da sutra od 12 časova posete Marakanu imati priliku da se upoznaju sa Degenekom, slikaju se i obezbede autogram koji će biti još jedna lepa uspomena na voljeni klub.

Crvena zvezda je novu sezonu u Superligi Srbije počela ubedljivom pobedom protiv Vojvodine (5:0).

Crveno-beli će u drugom kolu SLS petog avgusta u Beogradu igrati protiv Napretka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Degenek u sredu na druženju sa navijačima koji dođu po sezonske karte

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 01.Avg.2023

Crveno-beli ističu da će navijači Zvezde, koji se odluče da srede od 12 časova posete Marakanu imati priliku da se upoznaju sa Degenekom, slikaju se i obezbede autogram koji će biti još jedna lepa uspomena na voljeni klub Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek boraviće od 12 časova u Servisu...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.