Definitivno je poznato, ovo je Zvezdin šešir!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020, 21:46

Definitivno je poznato, ovo je Zvezdin šešir!

Crvena zvezda zna iz kog šešira će biti na žrebu sutra.

Sutra od 13 časova Crvenu zvezdu čeka žreb, a poznato je i da će biti u drugom šeširu.

Sve je bilo jasno nakon pobede Libereca večeras nad APOEL-om, pa je Crvena zvezda tako stigla do šešira koji će je na papiru staviti za favorita za prolazak grupe.

Ostanite uz Sportske, odmah po završetku utakmica plej-ofa kvalifikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za LE objavićemo i sastave šešira.

Za sada se zna da su u prvom Arsenal, Roma, Napoli, Benfika, Leverkuzen, Viljareal, CSKA i Braga, u drugom Slavija, Rapid i Zvezda, u trećem su sigurno Molde i Hofenhajm, a u četvrtom Liberec, Antverpen, Leh, Sivaš, Volfsberger i Omonija.

Šta je smetalo navijačima?

Posted by Sportske.net on Четвртак, 01. октобар 2020.
Pogledaj vesti o: Utakmica Partizan Braga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Poznati svi šeširi - Zvezda priželjkuje OSVETU! Ovo je idealan scenario!

Izvor: Sportske.net, 01.Okt.2020

Evo mogućih rivala...Poznati su svi učesnici Lige Evrope...Srbija u ovom takmičenju ima jednog učesnika, Crvenu zvezdu, koja je savladala Ararat u plej-of meču sa 2:1. Srpski tim se tako našao u drugom šeširu i trebalo bi da bude favorit na papiru da dočeka i evropsko proleće...Evo i šešira...1....

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.