Definitivno, finale kupa mu je poslednja utakmica u Barsi

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019, 11:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Definitivno, finale kupa mu je poslednja utakmica u Barsi

Ovog vikenda je finale Kupa Španije.

Jasper Silesen završava svoju epizodu u Barseloni.

Ovaj golman želi da brani više, pa je logičan sled događaja napuštanje Barselone imajući u vidu da je Mark Andre Ter Štegen prvi golman ovog tima.

Jasper Silesen je stigao u Barselonu iz Ajaksa 2016. godine, ali je bio u nemilosti svojih trenera i branio je uglavnom manje bitne utakmice.

Benfika je zainteresovana za njega, ali nudi samo 15 miliona evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dok Barsa traži oko 25 miliona za ovog 29-godišnjeg golmana.

Ono što je vrlo verovatno jeste da će Silesen braniti u subotu protiv Valensije u finalu kupa i da će mu to biti poslednja utakmica u dresu ovog kluba.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fejsa sve bliži novom klubu

Izvor: Sportske.net, 25.Maj.2019

Ljubomir Fejsa nadomak odlaska iz Benfike...Kao što smo pisali, Ljubomir Fejsa definitivno napušta Benfiku, to je logičan sled događaja imajući u vidu da je pred kraj sezone izgubio mesto u timu i da je imao dosta problema sa povredama, kao i da Benfika želi da ga proda ovog leta...Fejsa ima ugovor...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.