Deca do 14 godina besplatno na Zvezda – Radnički

Izvor: B92, 14.Feb.2022, 13:38

Deca do 14 godina besplatno na Zvezda – Radnički

Deca do 14 godina besplatno će moći da gledaju utakmicu osmine finala Kupa Srbije protiv Radničkog iz Niša, saopšteno je iz fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Kako se navodi, kao što je to bio slučaj na meču protiv Čukarickog, ulaz za mališane je u sektoru jedan na zapadnoj i sektoru šest na istocnoj tribini, uz pratnju jednog roditelja.

Zvezda je ove sezone dva puta već imala sjajan ambijent >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na stadionu "Rajko Mitić" na evropskim mečevima, protiv Kairata i Ludogoreca, kada su zbog kazne utakmici mogli da prisustvuju samo mališani do 14 godina.

Utakmica između Crvene zvezde i Radničkog igra se u sredu od 17.00.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Crvena zvezda otvara kapije stadiona za mališane protiv Radničkog iz Niša

Izvor: RTS, 14.Feb.2022

Crvena zvezda u sredu od 17 časova igra protiv Radničkog iz Niša na stadionu ”Rajko Mitić” u okviru osmine finala Kupa Srbije, a kao što je to bio slučaj na meču protiv Čukaričkog ulaz za mališane starosti do 14 godina biće besplatan za sektor jedan na zapadnoj i sektor šest na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.