De Liht pred vratima, Bonući ponovo napušta Juventus?

Izvor: Sportske.net, 30.Jun.2019, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Liht pred vratima, Bonući ponovo napušta Juventus?

Nije samo Pari Sen Žermen, u igri još dve ekipe.

Deluje da ćemo samo još jedan dan imati neizvesnost oko dalje sudbine kapitena "Kopljanika", sutra je najavljeno predstavljenje druge garniture Juventusa. Pretpostavlja se da će tada Anjeli ozvaničiti i transfer odličnog štopera.

Dolazak De Lihta pomera temelje italijanske odbrane, Barzalji se povukao po kraju sezone ostali su samo Leonardo Bonući i Đorđe Kjelini.

Leo se vratio posle sezone "izdaje", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokušao je sa Milanom, navijači mu nisu oprostili prevrat, a prošla sezona je pokazala da Bonući nije na istom nivou kao u prošlosti.

Italijani smatraju da će upravo Leonardo posle sezone povratka brže bolje ponovo napustiti klub iz Torina. Pred sobom ima navodno ponude tri kluba iz inostranstva.

Za jedan se zna da je PSŽ, Francuzi su izgubili trku za De Lihtom, ali su spremni da ponude sedam miliona po sezoni tridesetdvogodišnjem štoperu.

Takođe se pominje opcija i dva Sitija, iz Mančestera i Nju Jorka. Poznato je da Pep poštuje kvalitete Italijana već duže vreme, sada je prava šansa da konačno sarađuje sa njim.

Navodno je Sari saopštio Leu da računa na njega, ali pozicija mu nije sigurna. Teško je misliti da će Bonući biti zadovoljan statusom tek još jednog igrača u rotaciji.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.