Izvor: MozzartSport.com, 11.Avg.2020, 10:15

De Liht neće igrati prva dva meseca u novoj sezoni

Operacija ramena danas u Rimu

Novog trenera Juventusa, Andreu Pirla, čeka veliki posao, pre svega kad je reč o formiranju tima za narednu sezonu, već se zna da u nju kreće bez – Matijsa de Lihta.

Holanđanin će danas u Rimu biti podvrgnut operaciji ramena, kako bi se trajno rešio problem koji ga je mučio od dolaska u Italiju. Tokom tek završenog prvenstva bivšem kapitenu Ajaksa dvaput je „iskakalo“ rame, lekarski tim Stare dame je uspevao >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da ga vrati u pogon, ali da se to ne bi ponavljao čekao se kraj takmičarskih obaveza kako bi problem bio trajno saniran.

Nevolja za Juventus je veća usled saznanja da Matijsa de Lihta čeka tromesečna pauza, a kako novo prvenstvo Serije A kreće 19. septembra izvesno neće igrati do sredine novembra. Propustiće uvodnih osam do deset kola, kao i početak novog izdanja Lige šampiona.

De Liht je prošlog leta stigao u Torino u poslu vrednom 85.000.000 evra, a u debitantskoj sezoni na Apeninima odigrao je 39 utakmica, postigao četiri, namestio jedan gol i pomogao Juventusu da osvoji deveti uzastopni Skudeto.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.