De Hea postaje NAJPLAĆENIJI golman sveta?

Izvor: Mondo, 21.Jul.2019, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

De Hea postaje NAJPLAĆENIJI golman sveta?

Ukoliko produži ugovor sa Mančester junajtedom, Španac će suvereno držati prvo mesto na listi najbolje plaćenih čuvara mreže.

Davida de Heu mediji su "selili" u proteklom periodu iz Mančester junajteda, a sada ne da nije blizu odlaska, već je izvesno da će Španac "pustiti duboko korenje" na Ostrvu.

Pre dva meseca izgledalo je da do toga neće doći, međutim poslednje informacije govore drugačije - David de Hea će produžiti ugovor sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << klubom sa Old Traforda i ne samo to, već bi postao najplaćeniji golman na svetu!

Naime, prema pisanju Skaj sporta, španskom golmanu je ponuđeno između 350.000 i 375.000 funti na nedeljnom nivou, kako bi produžio ugovor na još pet sezona, čime bi, u ovom trenutku, suvereno vladao listom najbolje plaćenih čuvara mreže na planeti.

De Hea je među ''crvene đavole'' stigao pre osam godina iz redova madridskog Atletika, a aktuelni ugovor sa Junajtedom mu ističe u junu 2020. godine.

Dvadesetosmogodišnji golman je ranije sam tražio povišicu, ali direktor Ed Vudvord u tom trenutku nije bio pristalica te opcije. Ipak, čini se da se situacija promenila...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.