De Bur: Naravno da smo favoriti!

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 10:58

De Bur: Naravno da smo favoriti!

Selektor Holandije Frank de Bur bio je prezadovoljan posle pobede "lala" nad Austrijom od 2:0.

Holanđani su tako obezbedili prvu poziciju u svojoj grupi i nalaze se u najužem krugu favorita za samu završnicu takmičenja.

Još jednom su izabranici Franka de Bura pokazali da su spremni stigli na Euro 2020. i da će igrati tamo značajnu ulogu.

"Naravno da smo favoriti! Sjajno je posle dve utakmice biti u osmini finala, tako da sam veoma zadovoljan zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toga. Ipak, mislim da ima još stvari u kojima možemo da napredujemo. Pokazali smo razne kvalitete. Više defanzivno, bili smo bolji nego protiv Ukrajine. Na lopti smo mogli da budemo i bolji, ali ukupno, bila je to pristojna igra koja mi daje mnogo samopouzdanja pred naredne mečeve", kaže De Bur.

On kaže da se Holandija ne plaši nijednog rivala.

"Moramo da igramo najbolje, a kada je tako, možemo da pobedimo bilo koga. Mislim da i u drugim timovima razmišljaju isto tako. Idemo meč po meč, videćemo dokle ćemo dogurati", kaže selektor "lala".

Posebna priča je defanzivac Denzel Damfris, koji je na dva meča postigao dva gola.

"Šanse su tu, pokušavam da iskoristim svaku koja mi se ukaže na najbolji mogući način. Mislim da smo do sada postigli vrlo lepih pet golova", kaže Damfris.

On je pohvalio strelca vodećeg gola protiv Austrije, Memfisa Depaja.

"Memfis je sjajan igrač. Videli smo njegov kvalitet na oba meča. Postigao je i gol sa penala i imao asistenciju. Verujemo u njega i ne brinem, on uvek može da igra tako dobro", zaključio je Damfris.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.