De Brujne nekoliko nedelja van terena

Izvor: B92, 13.Avg.2023, 15:26

De Brujne nekoliko nedelja van terena

Kevin de Brujne će neko vreme biti van tima Mančester sitija zbog povrede zadnje lože.

Belgijanac je u subotu na gostovanju Barnliju morao da napusti teren u 23. minutu kada je umesto njega ušao Mateo Kovačić.

Pep Gvardiola je posle susreta koji je Siti rešio u svoju korist sa 3:0 rekao da se plaši da je Kevin obnovio povredu zbog koje nije mogao da završi finalni meč Lige šampiona sa Interom.

Otuda će u ponedeljak biti podvrgnut detaljnim pregledima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i testovima.

"Sve zavisi od magnitude povrede, ali mislim da će svakako biti van tima nekoliko nedelja. Utučen je. Moramo da pazimo, da pričamo sa doktorima, da vidimo šta se desilo. Mora da se opusti, oporavi i vrati na teren", rekao je Gvardiola.

De Brujne ovog leta nije morao da ide na operaciju, ali je zato intenzivno odmarao pre nego što se javio na početak priprema.

Kako stvari stoje sada će gotovo sigurno propustiti meč Superkupa Evrope sa Seviljom u sredu, te utakmice Premijer lige sa Njukaslom, Šefild junajtedom i Vest Hemom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.