Davidenko i Gaske za trofej u Dohi

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Jan.2013, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davidenko i Gaske za trofej u Dohi

Rus Nikolaj Davidenko i Francuz Rišar Gaske finalisti su ATP turnira u Dohi, koji se igra za ukupan nagradni fond od milion dolara.
Davidenko je u polufinalu priredio iznenađenje savladavši prvog nosioca, Španca Davida Ferera, sa 6:2, 6:3, dok je Gaske pobedio Nemca Danijela Brandsa sa 7:5, 7:5.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Davidenko iznenadio prvog nosioca Ferera, u finalu za trofej Dohe protiv Gaskea

Izvor: Blic, 04.Jan.2013

Rus Nikolaj Davidenko i Francuz Rišar Gaske finalisti su ATP turnira u Dohi, koji se igra za ukupan nagradni fond od milion dolara...Davidenko je u polufinalu priredio iznenađenje savladavši prvog nosioca, Španca Davida Ferera, sa 6:2, 6:3, dok je Gaske pobedio Nemca Danijela Brandsa sa 7:5, 7:5...Rus...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.