David Luiz spreman da nadoknadi Terijev izostanak u finalu protiv Bajerna

Izvor: Blic, 06.Maj.2012, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David Luiz spreman da nadoknadi Terijev izostanak u finalu protiv Bajerna

Defanzivac Čelsija David Luiz očekuje da će biti spreman za finalni meč Lige šampiona protiv Bajerna u Minhenu 19. maja.

"Plavci" će imati problema sa formiranjem defanzivne linije u poslednjem meču najelitnijeg evropskog takmičenja jer su zbog kartona suspendovani Džon Teri i Branislav Ivanović, a Luiz i Geri Kejhil su još u procesu oporavka od povrede kolena.

Menadžer tima Roberto di Mateo rekao je da očekuje povratak povređenog tandema u pun trenažni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << proces sledeće nedelje.

"Svakog dana radim i treniram dozirano da bih bio spreman za meč. Činim sve za tu utakmicu, samo ona mi je u glavi. To je životni san, ne samo moj, već svakog igrača na svetu. Dostići ću do tada željenu formu i biću spreman za Minhen", rekao je brazilski defanzivac Luiz.

Pred finale Lige šampiona, Čelsi će igrati utakmice protiv Liverpula i Blekburna, pa će povratnici u tim imati samo maksimalnih 180 minuta igre za povratak u takmičarsku formu.

Povezane vesti: Aleksis Sančez: Teri je postupio sramno UEFA: Teri može da podigne pehar Lige šampiona ako Čelsi trijumfuje Teri: Izvinio sam se svima u klubu, zaslužili smo finale Teri jedva disao posle loma rebara na meču sa Benfikom Teri: Ovo je bilo pravo lice Čelsija
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.