David Luiz propušta meč sa Bazelom

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Nov.2013, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David Luiz propušta meč sa Bazelom

Defanzivac Čelzija, brazilac David Luiz, nije otputovao u Bazel zbog povrede i propustiće utakmicu Lige šampiona protiv švajcarskog prvaka, objavljeno je na sajtu kluba sa Stamford Bridža.
(FOTO: AP)
Dodaje se da je u sastav od 21 igrača menadžer Žoze Murinjo uključio i napadača Fernanda Toresa, koji je propustio poslednje tri utakmice zbog povrede primicača.
Tores >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << se oporavio od povrede mišića, ali Davidu Luizu povređeno je koleno i neće igrati u Bazelu. On će biti van terena oko nedelju dana – saopštio je engleski premijerligaš.
U odsustvu brazilskog defanzivca centralni deo odbrane Čelzija na gostovanju u Švajcarskoj verovatnio će činiti dvojac Džon Teri i Geri Kejhil, koji su igrali protiv Vesthema u subotu, kada je ostvarena pobeda od 3:0.
Čelzi je u startnom meču E grupe Lige šampiona poražen od Bazela na domaćem terenu, ali mu je na stadionu Sent Jakob Park dovoljan i bod za plasman u osminu finala elitnog takmičenja.
Utakmica između Bazela i Čelzija igra se u utorak od 20.45 sati.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

David Luiz propušta meč Čelsija u Bazelu zbog povrede

Izvor: Blic, 25.Nov.2013

Odbrambeni igrač Čelsija, brazilski reprezentativac David Luiz, nije otputovao u Bazel zbog povrede i propustiće utakmicu Lige šampiona protiv švajcarskog prvaka, objavljeno je na sajtu kluba sa Stamford Bridža...Dodaje se da je u sastav od 21 igrača menadžer Žoze Murinjo uključio i napadača...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.