Izvor: RTS, 08.Maj.2021, 20:49

Datunašvili u Tokiju, Viktor Nemeš bez plasmana na OI

Srpski reprezentativac u rvanju Zurabi Datunašvili na olimpijskom kvalifikacionom turniru u Sofiji plasirao se u finale, čime je automatski obezbedio plasman na Olimpijske igre u Tokiju u kategoriji do 87 kg.
Datunašvili je do velikog uspeha stigao pobedama nad Irancem Alizadehom, Fincem Roponenom, kao i olimpijskim >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prvakom sa Igara u Rio de Žaneiru Rusom Davitom Čakvetadzeom.

Malo je nedostajalo da vizu za Tokio obezbedi i Viktor Nemeš, koji je u polufinalu u kategoriji do 77 kg poražen od Azerbejdžanca Rafiga Husejnova rezultatom 4:1.
Srbija će tako na Igrama u Tokiju imati četvoricu predstavnika u rvanju.
Trojicu u grčko rimskom stilu, Matu Nemeš u kategoriji do 67 kg, Zuraba Datunašvilija u kategoriji do 87 kg I Mihaila Kajalu u kategoriji do 97 kg.
U rvanju slobodnim stilom kvotu je osvojio Stevan Andrija Mićić u kategoriji do 57 kg.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.