Darko Milisavljević na čelu Omladinske škole Radničkog

Izvor: KGsport.info, 11.Jul.2014, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Milisavljević na čelu Omladinske škole Radničkog

Darko Milisavljević novi je direktor omladinske škole Radničkog. On je na toj funkciji zamenio legendarnog Savu Paunovića.
Milisavljević je dobro upoznat sa radom mlađih selekcija u klubu, budući da je u prethodnom periodu predvodio pionirsku selekciju. Njegov primarni zadatak biće da omogući dobro funkcionisanje Omladinske škole i u budućnosti, kako bi se nastavila „proizvodnja“ igrača za prvi tim, što je, u trenutnoj finansijskoj krizi, možda i ključni faktor oporavka kluba.
Prvi zadatak novog direktora biće da pronađe zamene za Milana Živkovića i Dejana Joksimovića, trenera omladinske i kadetske selekcije, čijim je odlaskom omladinski pogon Radničkog poprilično izgubio.

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.