Darko Miličić pomaže bolesnoj deci

Izvor: Vesti-online.com, 07.Apr.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Miličić pomaže bolesnoj deci

Srpski košarkaš Darko Miličić organizovao je aukciju šampionskog prstena i pojasa osvojenih u 2004. godine kada je igrao za ekipu Detroit Pistonsa, prenosi "Sportski žurnal".

Miličić je na aukciji ponudio svoj prsten, dok je pojas dobio na poklon od Rašida Valasa. Prikupljen novac biće uplaćen u humanitarne svrhe za pomoć bolesnoj deci koja pate od Batenove bolesti, neurološkog poremećaja koji postepeno izaziva slepilo, ali dovodi i do tragičnog ishoda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
"Važno je da prikupimo što više novca jer tretmani skupo koštaju i mnogi ne mogu da izdvoje sredstva za lečenje. Prsten ne znači mnogo, najvažniji su životi malisana. Dobio sam ideju od Rona Artesta koji je već uradio veliki posao. Pomogao je deci sa posebnim potrebama i nastavio je da organizuje humanitarne akcije. Slediću njegov primer", istakao je Miličić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.