Darko Kovačević novi sportski direktor FSS

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jul.2018, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Kovačević novi sportski direktor FSS

Bivši reprezentativac Darko Kovačević imenovan je danas za novog sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije.

Kako se navodi na sajtu Saveza, danas je održana sednica Odbora za hitna pitanja FSS-a, na kojoj je doneto nekoliko odluka, medju kojima se ističe imenovanje novog sportskog direktora.

Kovačević je na funkciji zamenio nedavno preminulog Gorana Bunjevčevića.

Kovačević je tokom karijere igrao za Proleter, Crvenu zvezdu, Šefild Venzdej, Real Sosijedad, Lacio, Juventus i Olimpijakos, kao i za reprezentaciju Srbije i Crne Gore.

FSS je saopštio i da je ugovorena trogodišnja saradnja sa televizijom Arenasport.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Darko Kovačević novi sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije

Izvor: Radio 021, 27.Jul.2018

Bivši reprezentativac Darko Kovačević imenovan je za novog sportskog direktora Fudbalskog saveza Srbije...Kako se navodi na sajtu Saveza, danas je održana sednica Odbora za hitna pitanja FSS-a, na kojoj je doneto nekoliko odluka, među kojima se ističe imenovanje novog sportskog direktora...Kovačević...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.