Dardai na teren izveo trojicu sinova

Izvor: B92, 30.Jul.2023, 20:30

Dardai na teren izveo trojicu sinova

Nestvarne scene viđene su na utakmici u Cvajti između Herte i Fortune Dizeldorf.

Ekipa iz Berlina je na startu doživela poraz od 1:0 a u centru pažnje našao se trener Pal Dardai.

Čovek koji je za Hertu igrao od 1997. do 2012. godine na 373 utakmice, izveo je jedan od najneobičnijih poteza u karijeri.

Ovo mu je treći mandat na klupi Herte, a na pomenutoj utakmici na teren je poslao svoja tri sina!

U pitanju su Marton (21) koji je igrao od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << početka, te Palko (24) koji je krenuo od 29. minuta i najmlađi Bence koji ima 17 godina i koji je poslat u vatru u 78. minutu.

Slična situacija zabeležena je pre šest godina kada su za Argentinos Juniorse igrali sadašnji član Liverpula, Aleksis Mekalister i njegova braća Frensis i Kevin.

Ipak, njima trener nije bio otac, tako da je ovo u Herti ipak unikatna stvar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Čudo u Cvajti – trener poslao na teren tri sina

Izvor: B92, 31.Jul.2023, 11:36

Neverovatna scena viđena je u drugoj nemačkoj Bundesligi, popularnoj "Cvajci", proteklog vikenda...Mađar Pal Dardai (47) je legenda Herte i elitne Bundeslige...Za berlinski je klub od 1997. do 2012. odigrao 373 utakmice, dok je u jednoj od najjačih svetskih liga nastupio 286 puta...Kao trener je...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.