Danski mediji: Nije bela tačka, nego crna rupa...

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danski mediji: "Nije bela tačka, nego crna rupa..."

Danci tuguju, očarani Borjanom...

Danci u šoku, i dalje ne veruju da je Zvezda izašla kao pobednik u šokantnoj noći u Kopenhagenu.

Zadivljeni su Borjanom.



"Pročitao me, treći put nisam mogao", kaže talentovani Vind koji je bio tragičar, mada mediji kažu da su "Lavovi" propustili previše prilika.

"Boli, baš je gadno kad se ispadne, znam da sam negativac sada, a ne osećam se tako", dodao je sjajni fudbaler.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Bizarno, bela tačka nije ni postojala, zato je bilo toliko promašaja na obe strane. Moramo da učimo iz ovih stvari, pogotovo mlađi. Ofanzivno nismo bili dobri, nedostaje nam još da bismo bili za vrhunski nvio. Nismo spremni", rekao je razočarani Stale Solbaken.

Danski mediji već računaju gubitke zbog toga što Kopenhagen neće imati šansu za Ligu šampiona, mada veruju da će se dokopati LE.

Solbaken je pohvalio odbranu Zvezde, reakciju prilikom prekida.

Mediji se bave i terenom stadiona Parken, kažu da je bio poput crne rupe, a ne bele tačke na kraju, s obzirom na to koliko je penala bilo promašeno...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Danci kukaju o "blatnjavoj tački", sudija Larson brani Borjana

Izvor: B92, 14.Avg.2019

Mediji u Danskoj naveliko se bave porazom Kopenhagena u penal seriji susreta sa Crvenom zvezdom..."Blatnjava tačka", umesto "bela tačka", to je termin koji se koristi da se opiše mesto sa kojeg su igrači dva tima izveli ukupno 22 jedanaesterca...U "Ekstra Bladetu" su se time bavili toliko da su se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.