Danko Lazović poklonio dres invalidu u Novom Sadu!

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2014, 12:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danko Lazović poklonio dres invalidu u Novom Sadu!

Napadač crno-belih tokom meča sa Donjim Sremom poklonio dres invalidu koji se nalazio na atletskoj stazi stadiona ''Karađorđe'',

 

Danko Lazović je još jednom pokazao svoju humanu stranu. Posle učestvovanja na aukciji za malu Nađu Novaković napadač Partizana je posle meča sa Donjim Sremom poklonio dres invalidu koji se nalazio na atletskoj stazi stadiona ”Karađorđe”, gde se meč odigrao.

 

Crno-beli su slavili protiv Pećinčana >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rezultatom 5:0, uz vodeći gol Lazovića koji je u međuvremenu bio izmenjen. Upravo kada je trčao sa klupe u svlačionicu, zaustavio se na atletskoj stazi, skinuo dres i pokolonio ga navijaču.

 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Humani Danko Lazović

Izvor: Sportal.rs, 06.Maj.2014

Napadač Partizana Danko Lazović još jednom je pokazao humanu stranu. On je na meču protiv Donjeg Srema u minulom kolu Jelen Superlige dresom obradovao jednog navijača crno-belih.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.