Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2020, 14:30

Danko Lazović: Nadam se da će Vidić doći u srpski fudbal

Bivši reprezentativac Srbije kaže da bi njegov nekadašnji saigrač doneo boljitak na svakom polju

Obraćanje Nemanje Vidića i dalje je jedna od glavnih tema u fudbalskoj javnosti.

Dok se mnogi pitaju da li iza toga stoji želja nekadašnjeg asa Mančester Junajteda da se vrati u otadžbinu i preuzme neku od čelnih funkcija u našem fudbalu, oglasio se i Danko Lazović, bivši reprezentativac, u izjavi za portal 24sedam.rs:

„Stojim >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << iza svake Nemanjine reči u saopštenju i nadam se da će jednom doći u srpski fudbal, jer mislim da je to jedino rešenje da u ovo tranziciono vreme, kada doživljavamo krizu morala, struke, pa i finansija, da dođu takvi ljudi i povedu naš fudbal napred, nabolje. Dobro sam upoznao Nemanju igrajući godinama zajedno u reprezentaciji s njim. Znam koliko je karakteran, dobar, pošten…“ istakao je Lazović za 24sedam.rs.

Rođeni Kragujevčanin i strelaz prvog gola za reprezentaciju Srbije (2006. protiv Češke) dodatno pojašnjava:

„Moje je pravo da izaberem Vidića, ne libim se da to kažem i ne plašim se ničega. Svi koji imaju hrabrosti ovo će vam reći. Igrao sam za sve reprezentativne selekcije, debitovao u A selekciji još dok se ona zvala Jugoslavija. Voleo sam moju reprezentaciju i dalje je volim, ponosan sam i na prvi gol za selekciju Srbije. Mislim da mi sve to daje za pravo da kažem ono što mislim.“

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

I DANKO LAZOVIĆ STAO UZ VIDIĆA: Stojim iza svake Nemanjine reči, on jedino rešenje za srpski fudbal!

Izvor: Kurir, 25.Nov.2020

Strelac prvog gola za Srbiju ubeđen da bi njegov nekadašnji saigrač doneo boljitak dolaskom ne čelno mesto Saveza

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.