Danilović posle izbora: Hvala Đilase, nije mi svejedno...

Izvor: Sportske.net, 15.Dec.2016, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danilović posle izbora: ''Hvala Đilase, nije mi svejedno...''

Novi predsednik Košarkaškog saveza Srbije zahvalio je svom prethodniku na svemu što je učinio za srpsku košarku u proteklih pet godina i izrazio nadu da će on na istoj funkciji uspeti da odradi makar jedan deo svega toga.

Kako smo objavili nešto ranije, Predrag Danilović je na Skupštini KSS jednoglasno izabran za novog predsednika Saveza, pošto je za njega glasalo svih 27 prisutnih delegata.

U prvom obraćanju Skupštini, Danilović je izrazio zahvalnost, uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << čestitke Draganu Đilasu na postignutim rezultatima.

Pokušaće da ih ponovi u narednom periodu, uz poruku da će njegova vrata biti otvorena i za sugestije i za kritike.

''Veoma sam počastvovan, ovo je veliko priznanje za celu moju karijeru i kao sportiste i kao funkcionera. Nisam spremao nikakav govor jer smatram da je ovako mnogo iskrenije i bliže.

Gospodin Dragan Đilas je moj dugogodišnji familijarni prijatelj i ponosan sam i na to i na njegov rad u Savezu. Ako moj tim uspe jedan deo ovoga sto je Đilas uradio - biću veoma ponosan. Hvala Đilasu za sve što je uradio za srpsku kosarku.

U KSS su uvek vladali sloga i jedinstvo i trebaće mi sva vaša pomoć. Nije mi nimalo svejedno, mislio sam da nešto znam ali imam mnogo toga da učim"
, poručio je Predrag Danilović.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.