Danas prva prozivka Dušana Ivkovića

Izvor: B92, 01.Jul.2008, 11:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas prva prozivka Dušana Ivkovića

Najbolji košarkaši Srbije počinju danas pripreme pred kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će se 2009. održati u Poljskoj.

Na prvom okupljanju naći će se samo deo reprezentativaca, koji će u beogradskoj dvorani "Eko sport" početi sa individualnim treninzima, a okupljanje kompletnog nacionalnog tima zakazano je za 6. jul. Selektor Dušan Ivković, sa spiska od 19 igrača, na startu priprema moći će da računa na njih 11.

Izostaće prvotimci >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana i Hemofarma, koji su dobili duži odmor zbog učešća u finalu plej-ofa Svislajon Superlige, na prvom okupljanju se ne očekuje ni Tadija Dragićević, koji se oporavlja od povrede kolena, ni cetar Đirone Ivan Radenović.

Reprezentativci će trenirati u Beogradu do 10. jula, kada je zakazan odlazak u italijansku Folgariju, na nastavak priprema. Krajem jula na programu je turnir u Moskvi (Srbija, Rusija, Letonija i Ukrajina), pa turnir FIBA 'Dajmond bol' u Kini (Srbija, Argentina, Iran, Kina, Australija, Angola). 9. i 10. avgusta Srbija će odigrati dve prijateljske utakmice sa Turskom.

Kvalifikacije za EP počinju 20. avgusta, kada Srbija gostuje Italiji u Kaljariju. U grupi A nalaze se još Bugarska, Mađarska i Finska.

Kompleta spisak reprezentativaca za pripreme za EP: Miloš Vujanić, Bojan Popović, Stefan Marković, Miloš Teodosić, Milenko Tepić, Uroš Tripković, Dušan Kecman, Bojan Krstović, Branko Cvetković, Vuk Radivojević, Luka Bogdanović, Novica Veličković, Zoran Erceg, Tadija Dragićević, Ivan Radenović, Nenad Krstić, Darko Miličić, Kosta Perović, Boban Marjanović.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivković "prozvao" osmoricu

Izvor: Mondo, 01.Jul.2008

Popović, Teodosić, Krstović, Cvetković, Radivojević, Erceg, Perović i Krstić odazvali se pozivu selektora Dušana Ivkovića na individualni rad. 'Prave' pripreme reprezentacije za kvalifikacije za Eurobasket 2009 počinju u nedelju, 6. jula.

Nastavak na Mondo...

Prva prozivka Dušana Ivkovića

Izvor: TV Avala, 01.Jul.2008

Košarkaška reprezentacija Srbije počela je preliminarni deo priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, koje će se 2009. održati u Poljskoj. Na prvoj prozivci selektora Dušana Ivkovića okupilo se osam, od ukupno 18 kandidata za dres nacionalnog tima, dok se dolazak ostalih očekuje u nedelju...

Nastavak na TV Avala...

Poleteli

Izvor: Kurir, 02.Jul.2008, 07:37

Košarkaška reprezentacija Srbije juče je prvim okupljanjem počela operaciju “Evropsko prvenstvo 2009”. Selektor Dušan Ivković na uvodnom treningu u dvorani Sport eko u Beogradu imao je na raspolaganju samo osmoricu “orlova”, a tim će biti kompletiran do kraja ove nedelje. Posle velikih...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.