Danas oblačno, mestimično kiša, temperatura i do 16 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2022, 01:48

Danas oblačno, mestimično kiša, temperatura i do 16 stepeni

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, na jugu i jugoistoku ponegde i sa lokalnim pljuskom uz malu količinu padavina, a na visokim planinama kratkotrajan sneg.

Ujutro i pre podne će duvati slab i umeren, a u košavskom području jak i olujni južni i jugoistočni vetar, koji će posle podne biti u skretanju na zapadni i u slabljenju.

Najniža temperatura od 3 do 8, a najviša od 9 na zapadu i severozapadu do 16 stepeni u centralnoj i južnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbiji, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Novom Sadu umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom. Južni i jugoistočni vetar ujutro u slabljenju, a posle podne u skretanju na zapadni.

Najniža temperatura oko 7, a najviša oko 13 stepeni.

U Srbiji u četvrtak i petak umereno oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo, osim u Banatu, na istoku i jugoistoku zemlje, gde se očekuje lokalna pojava kratkotrajne kiše, a na visokim planinama slab sneg.

Za vikend novo naoblačenje, uz pad temperature s kišom u nižim i snegom u višim predelima, naročito na zapadu i jugozapadu Srbije, gde će ponovo doći do stvaranja snežnog pokrivača.

Početkom naredne sedmice suvo, a novo naoblačenje s kišom očekuje se u utorak, 29. novembra, krajem dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas oblačno i kišovito vreme, temperatura do 16 stepeni

Izvor: Beta, 23.Nov.2022

U Srbiji će danas biti oblačno, mestimično s kišom, a na visokim planinama s kratkotrajnim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.Ujutru i pre podne duvaće umeren, a u košavskom području jak i olujni južni i jugoistočni vetar, koji će posle podne biti u skretanju na zapadni...

Nastavak na Beta...

DANAS OBLAČNO SA JAKIM VETROVIMA: Ovaj deo Srbije će se zabeleti

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2022

Umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, na jugu i jugoistoku ponegde i sa lokalnim pljuskom uz malu količinu padavina, a na visokim planinama kratkotrajan sneg...Ujutro i pre podne duvaće slab i umeren, a u košavskom području jak i olujni južni i jugoistočni vetar, koji će posle podne...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.