Izvor: MozzartSport.com, 08.Dec.2018, 13:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas ispred Nacionalnog stadiona u Tokiju - grb Crvene zvezde!

Svet pod nogama Crvene zvezde (VIDEO) Crvena zvezda danas proslavlja 27 godina od osvajanja titule svetskog klupskog šampiona (tada Interkontinentalni kup), a navijači Crvene zvezde iz dalekog Tokija okačili su grb srpskog šampiona ispred Nacionalnog stadiona, na kojem je davne 1991. godine osvojen jedan od najvažnijih trofeja u klupskom fudbal...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

NAVIJAČI CRVENE ZVEZDE IZNELI MIŠLJENJE O KOSOVU I METOHIJI: Ovo je brutalna poruka Delija upućena Tačiju i Haradinaju (FOTO)

Izvor: Kurir, 08.Dec.2018

Navijači Crvene zvezde proslavili su 27 godina od osvajanja titule svetskog šampiona na današnjoj utakmici sa Napretkom na "Marakani", ali su iskoristili priliku da upute još neku poruku..

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.