Dalje od Tadića kada se slavi! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Sep.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dalje od Tadića kada se slavi! (video)

Ajaks postigao prvi gol u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

Elitno takmičenje se konačno vratilo, već su se i odigrala dva meča u ranije terminu. U 21 čas je krenulo još šest utakmica, jedna od njih jeste i Ajaks - Lil koja se igra u Amsterdamu.

Tim koji je prošle godine bio jedno od najprijatnijih iznenađenja je dobro počeo i ovu sezonu. "Kopljanici" su poveli 1:0 u 18. minutu golom Kvinsija Promesa u duelu sa vicešampionom Francuske.

Posebno upada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u oko kako je Dušan Tadić proslavio vođstvo na "Johan Krojf" areni, srpski reprezentativac je malo jače ošamario Davida Neresa, videlo se da je Brazilac malo iznenađen. Možda je ovo bio i kapitenski potez Tadića da malo razbudi svog ofanzivca.

El bofetón de Tadic a Neres... #LaCasadelFútbol pic.twitter.com/7S1T4TsA3S

— Fútbol en Movistar+ (@MovistarFutbol) September 17, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.