Dalić: Spori smo i tromi, remi pravedan

Izvor: B92, 18.Jun.2021, 21:23

Dalić: Spori smo i tromi, remi pravedan

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić kaže da je remi sa Češkom (1:1) pravedan.

"Vatreni" će u poslednjoj rundi protiv Škotske tražiti prolaz u osminu finala.

"Bili smo spori i tromi na početku. loše smo igrali presing. Igrali smo ga suprotno od onog što smo dogovorili. Stiskali smo ih previše visoko, bezveze se trošili trkom do njihovog golmana. Nismo bili kompaktni. U drugom delu smo bili bolji i na kraju je 1:1 zasluženo. Fali nam energije, puno se mučimo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i trčimo pojedinačno", rekao je Dalić, koji će posle EURO-a napustiti klupu Hrvatske.

Spasonosni gol postigao je Ivan Perišić.

"Svi moramo dati više. Od Livakovića do zadnjeg igrača. U drugom delu smo dali gol, ali nije to to. Svi igrači moraju da daju 20-30 posto više, inače ćemo ići kući nakon grupne faze. Biće teško u poslednjem kolu protiv Škotske, jer se igra pred njihovom publikom. Međutim, moramo doći sebi, popričati i pripremiti se za Škotsku", rekao je Perišić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.