Dalas na raskrsnici: Šta će biti sa Irvingom?

Izvor: B92, 04.Apr.2023, 20:32

Dalas na raskrsnici: Šta će biti sa Irvingom?

Kajri Irving i Dalas Maveriksi su ovih dana veoma interesantna tema.

U ponedeljak popodne Šems Čaranija je najavio da će Dalas Maveriksi do kraja sezone igrati bez Luke Dončića i Kajrija Irvinga i pojuriti top 10 pik na narednom draftu.

Američki portal "Bleacher report" naveo je da Dalas Maveriksi žele da zadrže Irvinga i da su spremni da ispune njegove finansijske zahteve.

Ipak, navodi se da će Kajri Irving testirati tržište ovoga leta i da će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napustiti ekipu (makar na kratko) kako bi video ko je spreman da mu ponudi ugovor i da odluči gde će nastaviti karijeru.

Otkako su Maveriksi napravili trejd za Kajrija Irvinga imaju 9 pobeda i čak 16 poraza i definitivno su ispali iz trke za jedno od prvih šest pozicija, a čini se da ni plej-ina neće biti za njih.

Videćemo šta će odlučiti Kajri, šta će reći Dalas i da li će ostati da bude deo tima sa Lukom Dončićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.