Dačić: Fudbalski savez nas nije kontaktirao

Izvor: S media, 15.Okt.2010, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dačić: Fudbalski savez nas nije kontaktirao

Taman kada se pomislilo da je dilema oko odigravanja "večitog derbija", 23. oktobra, otklonjena iz Partizana su poručili da ih niko iz Fudbalskog saveza Srbije nije kontaktirao po tom pitanju. Isto kaže i Ivica Dačić, ministar unutrašnjih poslova.

- Moguće da će Fudbalski savez sam doneti odluku vezanu za tu situaciju - rekao je Dačić za "Večernje novosti", navodeći da postoje mišljenja i "za" i "protiv" odigravanja utakmice između >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Crvene zvezde i Partizana.

- Mi smo spremni da pomognemo, policija i bezbednosne službe. Želimo da obezbedimo da se utakmica odigra u što je moguće mirnijoj atmosferi - dodao je ministar.

Prema saznanjima beogradskog lista susret na "Marakani" mogao bi da se odigra u dnevnom terminu, ali uz manji broj publike za 15 do 20 odsto nego što je kapacitet najvećeg stadiona u Srbiji.

Partizan neće na Marakanu?

Karadžić: FS Srbije nije kriv, derbi po planu!
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Zvezda - Partizan,   Večiti derbi,   Ivica Dačić

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Kleut ponovio: ''Zvezda insistira da se igra derbi''

Izvor: Sportske.net, 15.Okt.2010

Generalni sekretar Zvezde izrazio zadovoljstvo zbog stava Saveza da večiti derbi treba da se održi 23. oktobra na Marakani. Nema komantar na najnoviji stav predsednika Partizana o odbijanju da se odigra utakmica bez pismenih garancija bezbednosti.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.