Da se ugasimo? Premijer i pola države navija za nas

Izvor: B92, 10.Maj.2020, 18:02

"Da se ugasimo? Premijer i pola države navija za nas"

Pre nekoliko dana mnoge je iznenadila vest da je egzistencija Levskog iz Sofije dovedena u pitanje.

Pandemija koronavirusa je uticala na finansijsku situaciju, zbog čega se pričalo o gašenju jednog od najvećih klubova na Balkanu.

Međutim, golman Levskog i crnogorski reprezentativac Milan Mijatović veruje da će se klub izboriti sa svim problemima.

"Problemi su nastali u januaru, kada su, sada već bivšem predsedniku, zbog navoda o pranju novca blokirani >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << računi. U međuvremenu su ostavke podneli izvršni i sportski direktor, treneri... Očekujem da će se u narednih desetak dana formirati nova uprava, te da će ostavke biti odbijene", izjavio je Mijatović za "Vijesti" i dodao:

"Za Levski navija pola Bugarske, čak i aktuelni premijer, i ne sumnajm da će se naći rešenje, pošto klub ima bogatu tradiciju. U klubu je, osim toga, vladala izuzetno dobra atmosfera, čak su svi igrači prihvatili da ne primaju plate do imenovanja nove uprave".

U Bugarskoj je sve spremno za nastavak fudbalskog prvenstva, a pripreme Levskog će početi 13. maja.

"Vreme sam proveo u poprilično liberalnom režimu, jer Bugarska je imala svega 1.500 pozitivnih na koronu, što je izvanredno ako se zna da se u nju vratilo 400 hiljada građana. Nije bilo straha i panike. Prošlo se bez policijskih časova, moguće je bilo i kretanje i samo su 15 dana bile obavezne maske, a meere su bile rigoroznije i tokom vaskršnjih praznika da bi se izbeegle masovne proslave. Sofija je i jeftin grad, pa nismo imali problema ni zbog neisplaćenih zarada, a cene su ostale na istom nivou", opisao je Mijatović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.