Da se igra 65 minuta bili bismo prvi u grupi

Izvor: B92, 05.Dec.2022, 15:33

"Da se igra 65 minuta bili bismo prvi u grupi"

Dragan Stojković Piksi brani učinak Srbije na Svetskom prvenstvu u Kataru.

"Orlovi" su osvojili samo jedan bod u grupi sa Brazilom (0:2), Kamerunom (3:3) i Švajcarskom (2:3) i zauzeli 29. mesto među 32 učesnika Mundijala.

Piksi se pravdao pre svega lošim fizičkim stanjem igrača, a ističe da je sam plasman na Mundijal veliki uspeh.

"Veliki uspeh smo napravili, uspeh za koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ćemo biti svesni za 10-15 godina, da se nađemo na Svetskom prvenstvu. Kasnije što se dešavalo u Ligi nacija, takođe", rekao je Piksi.

Selektor je imao i jedno pomalo bizarnu izjavu.

"Ako pogledate igru i naše učešće na utakmicama, ako se računa 60-65 minuta, mislim da bismo bili prvi. Nažalost, igra se 90+".

Konferenciju za medije možete pratiti u LIVE BLOGU B92.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Piksi: Nisam neko s kim može da se manipuliše, nisam Deda Mraz koji deli poklone

Izvor: Radio 021, 05.Dec.2022

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi obratio se medijima nakon dolaska iz Katara, poručujući da je plasman na Svetsko prvenstvo bio veliki uspeh, ali da cilj nije ostvaren.

Nastavak na Radio 021...

OD DOLASKA NA KLUPU ZNAM DA SAM TRN U OKU, ALI NE ISPUNJAVAM NIČIJE ŽELJE! Piksi: Reprezentacija nije više KAFANA da uđe ko i kada hoće!

Izvor: Pančevac-online.com, 05.Dec.2022

Posle ispadanja sa Mundijala u grupnoj fazi, uz samo jedan osvojen bod, Orlovi su se u nedelju vratili u Srbiju. Samo dan kasnije, javnosti se obratio Piksi na konferenciji za medije u Staroj Pazovi.  Selektor Srbije Dragan Stojković istakao je da su neki ljudi jedva dočekali neuspeh Orlova na Svetskom...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.