Da li ste sumnjali: Mesi protiv Selte zatvorio krug golova!

Izvor: Blic, 30.Mar.2013, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ste sumnjali: Mesi protiv Selte "zatvorio krug" golova!

Ako je neko sumnjao da će Leo Mesi ispisati novu stranicu fudbalske istorije, argentinski čarobnjak je uspeo da ga demantuje u 73. minutu meča u Vigu i zatrese mrežu Selte za 2:1. Time je postigao gol svakoj ekipi u Primeri i to na 19 uzastopnih utakmica. Pre toga, fudbaleri Malage pobedili su Rajo Valjekano u gostima sa 3:1 u uvodnom meču 29. kola Primere.

Odlična ekipa iz Andaluzije je osvajanjem celog plena napravila dobru uvertiru pred gostovanje Borusije iz Dortmunda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na La Rosaledi u sredu, u prvom četvrtfinalnom meču Lige šampiona.

Dobra vest za Malagu je što je Žulio Baptista posle dužeg vremena dao gol, a pored njega mrežu Valjekana pogodili su i Veligton i Morales, inače i dvostruki asistent. Poraz domaćina ublažio je Piti.

Primera, 29. kolo:

Subota:

Rajo Valjekano - Malaga 1:3 (1:1)

(Piti 31 - Veligton 21, Baptista 55, Morales 86)

18:00 Selta - Barselona

20:00 Saragosa - Real Madrid

22:00 Levante - Sevilja

Nedelja:

12:00 Valjadolid - Osasuna

17:00 Majorka - Deportivo

19:00 Espanjol - Sosijedad

21:00 Atletiko Madrid - Valensija

Ponedeljak:

20:00 Atletik Bilbao - Granada

22:00 Betis - Hetafe

Povezane vesti: Barsa časti navijače: Ulaznica za meč sa Rajom koštaće samo 19 evra Pike: Bio je čist penal, izgubili smo zbog sudije Realov junak Ramos: Ne znam da li je bio penal, ali to nije odlučilo pobednika Novi El klasiko danas u 16 časova: Real bi da gurne Barsu u još veću krizu Fabregas: Verujem u tim, porazi od Milana i Reala nemaju ništa zajedničko
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Da li ste sumnjali: Mesi protiv Selte "zatvorio krug" golova za istoriju!

Izvor: Blic, 30.Mar.2013

Ako je neko sumnjao da će Leo Mesi ispisati novu stranicu fudbalske istorije, argentinski čarobnjak je uspeo da ga razuveri u 73. minutu meča u Vigu kada je zatreseo mrežu Selte za 2:1. Time je postigao gol svakoj ekipi u Primeri i to na 19 uzastopnih utakmica. Pre toga, fudbaleri Malage pobedili...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.