Da li se već nazire startna postava Srbije protiv Crne Gore?

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018, 13:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se već nazire startna postava Srbije protiv Crne Gore?

Imajući u vidu najnovije probleme sa povredama...

Reprezentacija Srbije juče se okupila na početku priprema za preostale dve utakmice Grupe 4 Lige C u okviru Lige nacija.

Podsetimo, 17. novembra ''Orlovi'' na ''Marakani'' dočekuju selekciju Crne Gore, a tri dana kasnije na stadionu u Humskoj naš nacionalni tim igra protiv Litvanije i nadamo se da će tada Srbija potvrditi plasman u Ligu B, kao i u plej-of za plasman na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evropsko prvenstvo.

Juče je u obraćanju novinarima selektor Mladen Krstajić otkrio da zbog povrede neće moći da računa na Sergeja Milinković-Savića, a da su pod upitnikom i Filip Kostić, Ljubomir Fejsa, kao i golman Marko Dmitrović. Zbog toga su naknadno pozvani i golman Radnika Nikola Vasiljević, kao i vezista Malatije Danijel Aleksić.

Uzimajući sve to u obzir i pod pretpostavkom da Kostić, Dmitrović i Fejsa ne budu potpuno spremni do utakmice sa Crnom Gorom, postavlja se pitanje u kom će sastavu Srbija nastupiti.

Jasno je da će selektor imati slatke muke kada su u pitanju napadači, s obzirom da je i mladi Luka Jović u sjajnoj formi, uz iskusne Mitrovića i Prijovića. U odbrani ne bi trebalo da bude nekih većih dilema, a najveća neizvesnost je oko toga kako će selektor postviti vezni red.

Oko Matića i Tadića ne bi trebalo postavljati pitanje, najverovatnije ni oko Maksimovića, a biće zanimljivo da li će uz njih od prvog minuta nastupiti još dvojica vezista, ili još jedan u slučaju da Luka Jović zaigra u tandemu sa Aleksandrom Mitrovićem.

Na primer, ovako:

Rajković - Rukavina, Milenković, Veljković, Kolarov - Matić, Maksimović, Tadić, Ljajić (Gaćinović) - Jović, Mitrović.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliko je ozbiljna povreda Sergeja?

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018, 00:24

Sergej Milinković-Savić neće igrati za reprezentaciju, a kada se vraća na teren?..Reprezentacija Srbije se nije ni okupila, a sačekala ju je vest o povredi Sergeja Milinković-Savića...Sergej ima problema sa kolenom, pa će propustiti utakmice protiv Crne Gore na stadionu Crvene zvezde i protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.