Da li je ovo idealna zamena za Ozila?

Izvor: Sportske.net, 10.Jun.2017, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo idealna zamena za Ozila?

Kako prenose britanski mediji, Arsen Venger je zainteresovan za igrača iz nemačke Bundeslige.

Venger je uprkos slabim rezultatima ostao na klupi Arsenala, potpisao je novi dvogodišnji ugovor.

Očekuje ga burno leto, toga je svestan i francuski stručnjak, kako je izjavio da čak spava sa telefonom, ne želi ništa da prepusti slučaju.

Najveći zadatak za upravu Arsenala ali i samog Vengera biće zadražavanje Mesuta Ozila i Aleksisa Sančeza.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Obojici ugovor ističe leta 2018. godine, Čileanac ima i nekoliko unosnih ponuda na stolu, dok za Ozila još uvek ne postoji konkretno interesovanje.

Ipak, ukoliko bi Nemac odbio ponudu Arsenala za produžetak saradnje, jasno je da bi se pojavila gomila zainteresovanih timova.

Toga je apsolutno svestan i Arsen Venger, te je za svaki slučaj pronašao i alternativu za bivšeg igrača madridskog Reala.

Naime, on ja zainteresovan da na "Emiretjs" dovede turskog reprezentativca Hakana Čalhanoglua.

Fudbaler Bajera iz Leverkuzena važi za jednog najtalentovanijih vezista u Bundesligi, u sezoni za nama je imao i određenih problema administrativne prirode, navodno je svojevremeno prevario turski Trabzospor, kako bi prihvatio ponudu HSV-a.

To ga je ove sezone skupo koštalo, kaženjen je od strane FIFA sa četiri meseca zabrane igranja.

Ipak, naredne sezone će jasno moći da se vrati na teren, ali je sve jasnije da svoju karijeru neće nastviti u redovima "Farmaceuta". Za njega je svojevremeno interesovanje pokazao i Čelsi, a sada se u čitavu priču uključio i Arsenal.

Veruje se da bi uprava Leverkuzena pristala i na ponudu od 20 miliona evra, što je sasvim prihvatljivo za bogatu upravu kluba sa "Emirejtsa".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Košćelni ima dobru ponudu iz domovine

Izvor: Sportske.net, 11.Jun.2017, 17:16

I to od kluba za koji navija od malena....Francuski mediji pišu da je zamenik kapitena Arsenala na meti Olimpika iz Marselja...'Telefoot' saznaje da je jedini francusko klub koji je bio šampion Evrope spreman da izdvoji sličnu sumu kao zimus za Dimitrija Pajea. Oko 25 miliona funti...Međutim, Loran...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.