Da li je moguće? Junajted odbio strašnu ponudu iz Katalonije!

Izvor: Sportske.net, 06.Avg.2018, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je moguće? Junajted odbio strašnu ponudu iz Katalonije!

Junajted će definitivno biti jedan od najzanimljivijih klubova do kraja prelaznog roka.

Definitivno imaju ogromne probleme, Murinjo je svestan da nema tim koji je spreman da osvaja trofeje, a pokušava da zadrži jednog od najbitnijih igrača.

Nije u najboljim odnosima sa Marsijalom, pokušava da nađe krilnog napadača i štopera, a Mino Rajola pokušava da nađe novi klub za Pola Pogbu. Nedavno je agent izjavio da će lično da ide u Barselonu kako bi izdejstvovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << transfer, a izgleda da je katalonski klub odlučio da svim silama krene po Francuza.

Pogba je stigao u Junajted za rekordnu sumu novca, ali po mnogima nije opravdao očekivanja. Verovatno je imao i drugu ulogu kod Murinja, a Rajola smatra da je vreme da pređe u Barsu i ispuni svoj san da zaigra sa Mesijem.

Na "Old Traford" je stigla ponuda od 50 miliona evra, plus Jeri Mina, plus Andre Gomeš. Kakva ponuda, a Junajted je izgleda to odbio!

Barselona odavno ne računa na Andre Gomeša, Portugalac je razočarao u dresu katalonskog kluba, pa pokušavaju da ga se otarase. Pokušava klub sa "Nou Kampa" da u transfer ubaci i kolumbijskog štopera na koga takođe ne računa, a zna koliko je štoper potreban Junajtedu.

Biće ovo uzbudljivih par dana, a navijači Junajteda nemaju predstavu kakav tim će dočekati početak nove sezone. Prelazni rok traje do 9. avgusta, a Murinjo će pokušati da ubedi Francuza da ostane u Mančesteru.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KRAĐA STOLEĆA Rajola koristi sukob Murinja i Pogbe: Menadžer želi da odvede Francuza u Barselonu

Izvor: Kurir, 07.Avg.2018, 12:35

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo i francuski reprezentativac Pol Pogba u lošim su odnosima od početka prošle sezone, a tu situaciju pokušava da iskoristi igračev menadžer Mino Rajola koji bi hteo da ga odvede u Barselonu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.