Da li je iko pomislio da Pop odlazi?

Izvor: Mondo, 30.Apr.2019, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je iko pomislio da Pop odlazi?

Bilo bi čudno bez njega...

Prethodnih dana u NBA kuloarima pričalo se da bi Greg Popović da promeni ekipu, ali je taj trač bio kratkog daha pošto je njegova sudbina za naredne tri sezone ponovo vezana za istu franšizu - San Antonio!

Kako prenosi najupućeniji "insajder" Adrijan Vojnarovski, Popović će u narednim danima potpisati novi trogodišnji ugovor sa Spursima i ostati najplaćeniji NBA trener.

Legendarni američki stručnjak će >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << tako na jesen početi 24. uzastopnu sezonu na klupi "mamuza" s kojima je bio pet puta šampion NBA lige, dok je ove godine zaustavljen u prvoj plej-of rundi od strane Nagetsa (4:3), nakon fenomenalne partije Nikole Jokića koga je više puta u toku sezone hvalio "na sva zvona".

"Pop" je od 1996. godine prvi trener Spursa s kojima je ostvario 1.245 pobeda, tako da je na večnoj listi trećeplasiran, iza Dona Nelsona i Lenija Vilkensa, a utisak je da bi mogao da ih stigne do isteka novog ugovora u Teksasu.

Greg Popović ima 70 godina i u ovom trenutku je realnije da se sam povuče sa klupe Spursa, nego da preuzme neku drugu ekipu.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.