Da li je gol Spartaka opravdano poništen? VIDEO

Izvor: B92, 07.Dec.2019, 19:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je gol Spartaka opravdano poništen? VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde su rezultatom 3:1 pobedili subotički Spartak u 19. kolu Linglong Superlige Srbije.

Zvezda je sa tri postignuta gola upisala i 17. pobedu u ovogodišnjem šampionatu i čvrsto drži poziciju broj 1 sa 10 bodova prednosti u odnosu na Vojvodinu.

Njihov protivnik, ekipa Spartaka nalazi se na mestu broj 8 i odigrala je veoma dobar meč u Beogradu, čak su u prvom poluvremenu stigli i do vođstva, ali su na kraju ipak posustali i upisali poraz.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Ipak, u 69. minutu susreta smo videli jednu interesantnu situaciju posle koje je Tufegdžić postigao pogodak, a sudija Piper na sugestiju linijskog arbitra zbog ofsajd pozicije poništio taj gol.

Igrači Spartaka su se bunili, ali je odluka ipak ostala na snazi. Da li je sudija pravilno postupio, procenite sami (sumnjiva situacija je na 1:43:58 priloženog video klipa).
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Subotica

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.