Da li je Lacio Skudeto već bacio u Bergamu? Ima još da se igra…

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 08:21

Da li je Lacio Skudeto već bacio u Bergamu? Ima još da se igra…

Novi ispit za tim Simonea Inzagija protiv Fiorentine.

Lacio je načinio džinovski korak, ali unazad, u borbi za šampionsku titulu u Seriji A već na prvom teškom ispitu po nastavku sezone. “Nebeskoplavi” su vodili sa 2:0 u Bergamu protiv Atalante, ali su na kraju ostali bez bodova pošto su primili tri gola.

Posle kiksa u Bergamu Lacio mora da pobedi ako hoće da nastavi da se nada tituli. Kec je postavljen na 1,65. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lacio – Fjorentina.

Rimljani su sada u zaostatku za Juventusom sedam bodova uz meč manje i trijumf u duelu sa Fiorentinom im je imerativ. “Viola” sa druge strane nije u opasnoj zoni, ali bi serija negativnih rezultata zakomplikovala situaciju na tabeli. Zato nema sumnje da će gosti učiniti sve da iznenade u prestonici Italije i obezbede sebi nastavak sezone sa manje stresa.

Meč u Rimu na programu je u subotu od 21.45.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.