Da li je Batler završio sa Timbervulvsima?

Izvor: Sportske.net, 01.Nov.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Batler završio sa Timbervulvsima?

Sa klupe je gledao Rouzovo vaskrsnuće, mnogi veruju da je gotovo.

Minesota je savladala Jutu u tesnoj utakmici u Mineapolisu, junak je bio Derik Rouz, koji je Džezerima ubacio 50 poena.

Rekord karijere za najmlađeg MVP-a u istoriji, nakon osam godina propraćenih povredama, uspeo je da postigne nešto neverovatno, emocije su ga nakon odlučujuće blokade nad Eksumom u poslednjim sekundama savladale.

Ovoga puta sa njim parket nije delio Džimi Batler, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je još pre početka sezone zatražio trejd od uprave franšize.

Presedeo je meč sa Jutom, pa su mnogi počeli da spekulišu kako već ima dogovoren trejd i da je pitanje vremena kada će promeniti sredinu.

Ipak, kako prenosi "ESPN", Batler je iz predostrožnosti propustio meč sa Jutom i očekuje se da će na parketu biti već u Ouklendu protiv Golden Stejta u petak.

Sam košarkaš je potvrdio da je van stroja bio kako bi izbegao povredu.

"Imam određenih problema, ne osećam se dobro i nisam želeo da rizikujem povredu, ljudi izmišljaju stvari. Šta će reći kada se u petak budem pojavio na utakmici?", izjavio je Batler.

Dakle, što se tiče trejda, zasad se ništa ne dešava, iako su za Batlera veoma zainteresovani Hjuston, Majami i Filadelfija.

Veruje se da Tom Tibodo i uprava kluba zapravo ne nameravju da ga trejduju, pa zato postavljaju previsoke uslove za razmenu.

Podsetimo da su odbili ponudu Roketsa sadržine četiri pika prve runde drafta, Markis Kris i Brendon Najt.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Vejd: Smejem se kao da sam ja ubacio 50 poena

Izvor: B92, 01.Nov.2018

Dvejn Vejd, igrač Majami Hit, kao i mnogi drugi košarkaši širom NBA lige očekivano su pozitivno odreagovali na partiju Derika Rouza i 50 postignutih poena...Rouz, koji je u karijeri prošao kroz "pakao", u noći između srede i četvrtka postigao je 50 poena u pobedi Minesote nad Jutom Džez. Plejmejker...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.