Da li Mbape može da odbije ovu ponudu, stradaće Nejmar?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020, 12:51

Da li Mbape može da odbije ovu ponudu, "stradaće" Nejmar?

Ovo nikada nikome nije ponuđeno. Da li je to rešenje?

Pregovori su održani, bez efekta. Opsesija vlasnika iz Katara je da zadrže Mbape i za to su čak spremni da žrtvuju Nejmara, kako bi ogromnom platom zadržali najtalentovanijeg igrača sveta.

Ali, kako se saznaje, nema pomaka, Mbape je odbio već dve ponude za produžetak, ima plan da ode u Real, ako ga ne puste narednog leta, onda 2022. kada mu ističe ugovor.

PSŽ nema izbora osim da ga proda u sledećem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << letnjem prelaznom roku, ali ako budu držali cenu od 180 miliona, to niko neće platiti.

U igri je i Liverpul, mada ni oni ne mogu da pomisle na ovaj novac.

Neki predlog Mbapea je bio da produži ugovor, ali da bude ugrađena prihvatljiva klauzula što je PSŽ odbio. Oni se nadaju da bi prodajom Nejmara mogli da oslobode budžet za 60 miliona evra po sezoni, što bi bila suma koju bi teško odbio.

Samo, videćemo šta će se desiti, ponavljamo, mnogo zavisi i od toga ko nasledi Tuhela, Nemac smatra Nejmara za glavnog igrača tima i nikako ga se ne bi odrekao...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ovo znači rat - Milik otpisan, seli se u redove omraženog rivala?

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2020

Ne bi bio prvi, verovatni ni poslednji fudbaler....Poljski fudbaler Arkadijuš Milik želi da napusti Napoli u zimskom prelaznom roku, preneli su danas italijanski mediji...Miliku ugovor ističe na leto, a već je postigao nezvanični dogovor sa Juventusom...On bi u junu mogao da ode u Juventus bez obeštećenja...Napoli...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.