DŽOŠUA NE MOŽE DA PREBOLI PORAZ: I dalje sam ljut

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Dec.2021, 18:39

DŽOŠUA NE MOŽE DA PREBOLI PORAZ: I dalje sam ljut

Ukrajinac mu došao glavu.

Entoni Džošua kaže da je i dalje ljut na sebe zbog poraza od Oleksandra Usika, ali da će se vratiti jači. Britanski bokser je izgubio WBA, WBO i IBF pojase porazom od 34-godišnjeg Ukrajinca u septembru, bio je to tek drugi njegov poraz u karijeri.

- Znam da mogu da budem bolji nego te večeri. Lakše je to reći nego učiniti, ali u mom srcu i duši, u mom mozgu i telu, istinski osećam da imam još toga da dam. Ljut sam, ta ljutnja raste, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali mi predstavlja gorivo za rad svakoga dana - kaže 32-godišnji Džošua i dodaje:

- Mislim da me ljudi i dalje prepoznaju kao šampiona, iako nemam pojase oko struka. Znaju da imam kapacitet da postanem šampion.

Džošua je izgubio pojas od Endija Ruiza, da bi potom dobio revanš 2019. godine, a sada opet želi da se vrati na tron - u tu svrhu, doveo je nove trenere iz Amerike.

Anthony Joshua says his defeat to Oleksandr Usyk is 'fuelling him every day.'

— BBC Sport (@BBCSport) December 2, 2021

- Morao sam nešto da promenim. Ako radiš isto, i rezultati su isti. Moram da preuzmem odgovornost, ljut sam na sebe, a to mogu da popravim jedino ako budem bolji. Ovako ću se osećati nekoliko meseci. Radim stvari s osmehom na licu, ali mnogo se tenzije kuva i jedini način da se ona izbaci jeste trening i dobre borbe - ističe Britanac.

Za kraj, Džošua je poručio da se ne opterećuje potencijalnom borbom sa Tajsonom Fjurijem u budućnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.